Przejdź do treści

Powiatowy Inspektorat Weterynarii w Grójcu

  • Struktura organizacyjna
  • Dokumenty do pobrania
  • Aktualności
  • Kontakt
  • ASF
  • HPAI
  • Dla lekarzy weterynarii
  • Klauzula informacyjna RODO
  • Deklaracja dostępności
  • Skargi i wnioski
BIP naszej organizacji

Ostatnie wpisy

  • Nowa ustawa IRZ – obowiązki właścicieli i posiadaczy koniowatych – w skrócie
  • Zmiany przy przemieszczaniu ze zwierzętami z Ukrainy
  • SZCZEPIENIA LISÓW WOLNO ŻYJĄCYCH
  • FMD Pryszczyca w Eurazji i na Bliskim Wschodzie
  • Utrzymywanie drobiu na własne potrzeby – warunki zwolnienia z rejestracji

Archiwa

  • marzec 2023
  • luty 2023
  • styczeń 2023
  • grudzień 2022
  • listopad 2022
  • wrzesień 2022
  • sierpień 2022
  • czerwiec 2022
  • marzec 2022
  • styczeń 2022
  • listopad 2021
  • październik 2021
  • wrzesień 2021
  • lipiec 2021
  • czerwiec 2021
  • maj 2021
  • kwiecień 2021
  • marzec 2021
  • luty 2021
  • grudzień 2020

Wytyczne Komisji Europejskiej dotyczące wdrażania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności obejmujących dobre praktyki higieniczne i procedury oparte na zasadach HACCP.

WNBZPZ.501.10.9.2022
CELEX_52022XC091601_PL_TXT
Data publikacji 26 września, 2022Autor Karolina KomorowskaKategorie Uncategorized

Nawigacja wpisu

Poprzedni Poprzedni wpis: Urzędowe badanie mięsa na włośnie – komunikat PLW w Rawie Maz.
Następny Następny wpis: Szkolenie HPAI
Dumnie wspierane przez WordPress